Wie ben ik?

DSC_0041

Mijn naam is Fija van der Weide. Mijn diepe passie is met anderen op ontdekkingstocht te gaan naar wie ze zijn en waar ze voor staan. Hoe mooi is het als mensen dichtbij zichzelf kunnen komen en in alle vrijheid kunnen zijn wie ze zijn. Deze motivatie heeft ook aan de basis gestaan voor mijn opleiding tot psycholoog aan de Universiteit Utrecht en later tot mijn ontwikkeling als coach en Mindfulness trainer/trainer in Leven met Aandacht.
Dit, gecombineerd met relevante werk-en levenservaring, geef ik graag nader vorm door het aanbieden van coaching en trainingen in Leven met Aandacht, voor volwassenen en ook specifiek voor jongeren.

Ik houd van een professionele werkwijze in een informele setting. Vandaar ‘ aan de keukentafel’. Voor wat betreft de trainingen in Leven met aandacht: Ik ben zelf al jaren geleden in aanraking gekomen met stilte-oefeningen en ik ben erg onder de indruk geraakt van de verdieping en rust die deze kunnen bieden in het dagelijks leven. En:  de basis vormen voor het vinden van antwoorden op levensvragen.  Ik voel diepe motivatie om dit aan anderen door te geven.
Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen. En als ZZP’er combineer ik mijn eigen praktijk met mijn werk als praktijkondersteuner GGZ/psychologe bij verschillende huisartsenpraktijken en geef geregeld een training op aanvraag.

Fija van der Weide – Pyschologe, Coach en trainer