Stress en burn-out

Worstel je met een kort lontje, kun je bepaalde taken niet meer overzien, ben je veel moe, slaap je slechter, heb je vreemde fysieke pijnen, trek je je wat vaker terug, lijken kleine spanningen veel stress op te roepen, lijken diepe emoties je te overweldigen, etc…?  

Dan kan het soms fijn zijn om met iemand te spreken die begrijpt wat er met je aan de hand is. Die kan uitleggen hoe het zo gekomen is, wat er zoal gebeurt met je stress-systeem en met je brein. En wat je kunt doen om te werken aan je herstel, omdat je het zelf allemaal even niet meer zo goed kunt overzien. Die je oefeningen kan geven om regelmatig tot rust te komen. Die EMDR kan toepassen als dat past. Die meedenkt om jezelf beter te begrijpen. Die helpt zoeken naar de oorzaak van je burn-out (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). En die de wegwijzers uitzet om het positieve te halen uit deze pittige fase, misschien wel andere keuzes te maken en te groeien als mens.

Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met overbelasting en burnout, heb ik veel inzichten opgedaan en mensen mogen begeleiden op deze complexe weg van instorten, opkrabbelen, zwabberen, groeien en gaan stralen. Vaak is het niet alleen maar door te hard werken, maar blijken ook zingevingsvragen en een niet meer relevante manier van omgaan met emoties (of trauma) ten grondslag te liggen aan een burnout. Ik begeleid je hier graag bij.

Van harte welkom om eens nader kennis te maken, te kijken of het klikt, informatie te delen en de werkwijze door te spreken!

Fija van der Weide – Psycholoog, Coach en Trainer